Monday, March 2, 2009

Oh.. Tipah sungguh tertipu..

Al-kesahnye.. Isetan ade sale sekarang. Sampai la 7th April, if I'm not mistaken la.. Oh.. Mak sungguh tak tahan dengan Bobbi Brown 35 colours eye shadows.. Punye la poyo nak pegi tengok (kot bole bodek lakiku beli, menarik gak.. RM230 beb. Mahal tuu.. ) huhu. So last Saturday pegi la KLCC, since kat Lot 10 Isetan tu takde kaunter Bobbi Brown. Sekali tu pegi tengok, ya Rabbi.. Kecil sungguh packaging nye. Rasenye saiz jari kelingking per colour je la kot. Kene tipu kiri kanan akak rase!! Ingat besar, sekali tengok.. Ala.. cinonetnyeee la.. Tak padan ngan harga ko RM230. Eish. Kalo tengok brochure tu, macam besar bebeno.. Geram tol. Tapi bagus jugak, sebab tak jadi terus nak beli. Muahahahaha.
Tengok Seven Pounds. Owh. Sungguh heavy.. Seven pounds beratnye. Hehehe. Pasni laki aku nak ajak tengok Upin Ipin. Tidakkk!! Kalo bukan kite sendiri yang support filem Melayu.. sape lagi ye tak? Baiklah. Nanti kite pegi tengok eh abang? Huu..
Ngantuk ar. Malas tol nak keje lately nie. Macam-macam hal. Tak sabar nye nak bercuti..
*sigh*....

3 comments:

mommy said...

aku pun ke klcc sabtu...apa daaa!!

aL-gOjO said...

biasa la tuu...kat kertas dia suda zoom kasi besar :p

p/s: nonton street fighter la, tgk chun li yang cun huhu

Cutestamoi said...

Fatin: laa. tu la.. tak calling2!! ehehehe..
Azawan: Street fighter best ker? Mcm malas je nak layan.. Dragon ball nanti kene teman lakiku nengok, coz die minat! hehe