Sunday, March 15, 2009

Busy Weekenders

How's your weekend? I went to Dewan Perdana Felda last Saturday, alone. Sob sob sob. Lakiku berBBQ with all his sedara mara kat Subang. Actually we got this invitation first, but then last minute his uncle nak wat BBQ and tahlil, not to mention Man U vs Liverpool, xtvt die nak buat with his cousins, so no choice la kene pegi wedding Johan ni sorang2.

Siot nye Puan Pidda ni melambatkan diri la plak. Kene la aku jadi orang terseksa dek penantian di menara Marinara itew. Ciss.. Memule mak ni tak tau nak pakai baju ape, last2.. Tetibe dapat ilham nak pakai baju nikah.. Yiehhaa!!


Op coz, ni gambar lame.. Remember, lakiku tiada di tempat kejadian Dewan Perdana Felda nie.. huu



Ni latest picture.. Mesti korang ingat aku giler kan mencangkung di khalayak ramai. Dulik hape!







Layla Khadija yang tersangat comei dan petah. Tak terjawab jugak aku time2 die ade mood tanye itu ini. Huuu.. Camne la nak handle anak sendiri nanti eh? Adoyai..






Ni la Puan Pidda.. Layla tu terselit.. Susah nak ajak budak ni posing tau!


Johan ni actually my officemate. Sungguh la humble, tak dapat detect langsung sorang anak orang kaye raye, parents die Dr. lagi... Huhu.. Anyway he already leave TIME. All the best for your new future undertaking yek! Keep the good work okeh.


Ari ahad pulak, pegi Kota Emerald East, Rawang. Wedding Farah, someone I actually barely know. Huhu.. Pegi wedding ni coz sedara bau2 bacang, and since my mil is in town, she wants to go there.. Abang, I have tried my very best ya!







Taken using my HTC. Resolution rendah kot? Hmm..












4 comments:

MommyDania said...

haha..nasib ko citer dulu. aku igt si johan tu kawin dua serentak. tengok kiri kanan awek baju putih. hahahahah!!

j or ji said...

Spelling Layla Kathija.

You paling vogue malam tu...gerenti!

Cutestamoi said...

Fatin: Kalo kawen 2 serentak, sure la kiri kanan tu dah dok bertarik2 rambut kan.. hehe
J: Ok, nx time i betulkan spelling. Sowi. Sure la vogue, macam orang lari dr majlis kawen gi minum kat mamak! hohoho

Anonymous said...

ok ape muat lagi bj nikah..aku dah x muat dah..huhuh..lawa2