Wednesday, March 18, 2009

Kisah benar part 2

Sekarang aku sudah cool down. Alhamdulillah (amboi mase amarah kemain lagi aku mencarut eh).. Hehehe..

Anyway petang semalam, my boss call. *tak puas ati la kot aku balas sms ngan penuh sinis tu*

"Ha ape order yang masuk minggu ni dok kate beria2 buat sales nie?"

"Ala, nothing big la boss.. 1x1.5Mbps jer. RM45,000 kat JB"
*
*
*
*
*
".... *diam*.. Hmm ok la tu. Nanti I cakap ngan En tuttt suruh cepatkan sign commission u all next month"

".. tersengih kegirangan! sebab menang.. ... "

Sebbek ade sales this week! Kalo tak, mau meroyan aku kene tabuh ngan boss. Pasal tu leh cakap besar and reply his sms sarcastically. Pasni confirm boss aku yang kene meroyan dapat anak buah perangai camnie.

Ahaks!

Mak sukaaaa..

3 comments:

MommyDania said...

yeeyy!! jom gath, erma nak belanja!

Cutestamoi said...

Ala boss aku tu setakat cakap je la. Confirm gaji kosong jer this month. Nyampah.

j or ji said...

jom chilies! yay
tq in advanced