Monday, June 8, 2009

My temperature.. ??

Rase nye ari nie paras darah saye telah naik sedikit sebanyak ngan karenah-karenah manusia di sekeliling..

1) Kene jemur tengah panas - tunggu my boss fetch for lunch. Suh turun 10 min, I turun after 15 min, kene tunggu die around 20 min kat bawah. Hanginnn!! Masuk-masuk aje KIA - RIA dia yang sejuk tu pun rase hangat membara! Padan muke kene sembur. Among my sentences:

'U ni dari Shah Alam ke hape?'
'I dah kire sampai seribu u tak sampai-sampai lagi' - my boss suh kire sampai 60.. *ingat aku bebudak ke hape*
'U tau tak I pregnant?' - ayat biase kalo aku hangin.

2) Ex-schoolmate yang memang pain in the ass.

'Finally ko pregnant eh. Ko wat fertility ker?'
- ni ade lah komen tahap paling aku takleh terima. Bloody betul mangkuk nie. Aku rase nak nangis memule mase bace ayat minah nie. Bangsat betul.
Puas ati aku dapat maki die kat FB tadi.. huuu.. Hangin.

Gile ah. Tak penah aku rase marah gegile camnie. *memang la aku kaki angin, tapi tak penah lagi aku rase aku marah orang camtu*..
Sensitip ooo.. Sape tanak anak, jangan silap tanye soalan. Different people different rezeki. Mentang-mentang ko kawen terus preggie, nak berlagak ngan aku ke aper? Tu nikmat sume Allah bagi sementara aje tau tak? Kalo kene tarik, haa.. Baru tau langit tinggi rendah.

Putus kawan pun aku tak heran.

6 comments:

Umi Nawfal said...

sabar erma.. mulut rabak mg xleh tutup!!! biarkan jek..jgn ko yg tensin lbh2.. setakat mulut die tu xde effect kat ko lah!!

Cutestamoi said...

Kalo la die kat depan mate.. mmg aku cabai mulut dia tu.. geram tol!

MommyDania said...

cool beb..cool! nt anak ko pun jd garang nt, dania pun takut. hehehe..jom gath beb!

Cutestamoi said...

Fatin: Harap2 anak aku penyabar la cam An.. huuu.. Gath? Bulan 8 la baru aku free.. huwa huwa hwua

pidda said...

sabar banyak erma weiii...aku dulu pun ada gak kene soalan2 power..last2 aku cakap aku tak merancang, tapi Dia yg merancang ..malass gakk...rileks2 okey

mama hannah said...

fuh...garang nih! :) xpe la beb,sabar jerla..time dia x kene lagi,cuba biler time dia kene..mau senyap seribu bahasa..