Thursday, June 4, 2009

....Flu...

Saye tengah tak sehat ni.. Flu. Jangkit ngan budak opis..
Seksa nye nak tido malam. Even dah makan ubat selsema pun tak jalan gak. Ingatkan leh la pengsan, terbangun gak tengah malam.. Sian cik abang kene gerak. Huu..

Hidung dah merah. Opismate tegur 'macam dah nak beranak'. Siot jer. Sebbek tak kate cam badut, kalo tak.. Mau kene hempuk. Huhu.

Yang best, ari ni nak gi lunch ngan En Anuaruddin, his wifey Munira, and their son, si keletah Wise. Semalam lunch date ngan Esah kat KLCC. Esah, thanks for belanja lasagne yang sedap itu! Hehehe.. Rezeki murah sekarang nie. Every week ade je orang banjer makan. *makan je la keje haku sekarang..*

Fatin: Get well soon!

3 comments:

mama hannah said...

get well soon beb

MommyDania said...

weh..apsal ada sesi mkn2 tp aku takde. tak aci! tak aci!

moze said...

Kesian wife sayer nie.... Dah mcm ape dah.... If korg ader petua, bagi ar kat kitorg