Wednesday, June 17, 2009

Gonna miss this..

Dulu, mase tahun 2006, I pegi.. Mase tu pegi ngan sape eh? Esah kot rasenye.. Time tu, my potential bf *now my hubby* pun pegi gak.. huuu.. Memang best time tu. From 3rd class kitorang leh dapat tempat kat first class. Ni sume gara-gara cowok Indon mengamuk runtuhkan pagar.. huhuhu..


Second time, last year, 16 Ogos 2008. Tak ingat la plak apsal tak pegi.. Hmm..


This year, I'm gonna totally miss it. Confirm! Niat di hati memang nak pegi... Tapi.. apekan daya.. sob sob sob..


What I'm talking about nie?


Ni haaa..



I like Indonesian band. Lagu-lagunye segar, menarik, meleleh yang tak jiwang. Huhu. Lagu-lagu band Malaysia I layan gak. Cume nye terase cam banyak yang copycat lagu-lagu dari seberang.. So I might as well stick to Indonesian band je kan? Muehehehehe.

Sesape yang pegi, enjoyss!

5 comments:

MommyDania said...

sudah2 la berkonsert nih. nk jd mak dh wehh

Cutestamoi said...

weh.. hati masih muda.. muahahahahahaha.. next year aku nak pegi!!

mama hannah said...

woiiiii!!xkan nama esah jer??where's my name?huhuhuhuhuh..thn depan ko nak gi konsert?pastu sambil ko layan konsert,ko breastfeed anak ko ke?muahahahahah...

Cutestamoi said...

Tun: tu la.. aku tak ingat sape lagi pegi.. banyak sgt konsert nie.. huuu.. anak tinggal la kan. takkan nak angkut.. huuuu

mama hannah said...

sob sob sob..sedey laa nama aku x termasuk ;p eh?an ikot sekali ke?aku rasa mcm halim ada jgk..nk tinggal anak?heh heh,sanggup tahan ke kalau B ko berdenyut? ;)