Wednesday, May 6, 2009

Am I?

My hubby said that I am fragile.. *check his blog..* hehe


Am I? Am I????



Because of my fragility ker someone can suka-suki bully me?
Dah la orang tua, I cannot melawan. Although dalam hati rase memang nak jer menjadi seorang yang amat kurang ajar.. Geram!!



Colleaques at office is really killing me. I'm the one with hormones *they said*, but other person yang dok mengamuk, moody, asek-asek komplen, tak puas ati itu ini. Adoi...



Stomach rase stuffy. My sis said it's normal. Uh uhh..



A lot of things happening.. Harap-harap baju yang dah tempah tu, still muat lagi la.. Otherwise.. sob sob sob..

5 comments:

Umi Nawfal said...

dah baca dah.. ko kena paham makne fragile kat situ.. 1st trimester mmg ler fragile condition.. should be extra carefull..

mama hannah said...

yup,agree with Jannah here.1st trimester memang critical.Jgn terjatuh/terseradung/terhentak/terlompat.Kalau naik keta,make sure jgn redah lubang2.

MommyDania said...

beb..ko still go on dgn tempahan kah? better not la..hold till nx yr la. hehehhe

Cutestamoi said...

Jannah: Yelah, shud be extra careful. Tapi aku geram coz ade org amik kesempatan atas aku!
Tun: Aku takde lompat2, dun worry. Hehe.
Fatin: Kak Hiz dah potong sume kain tu, tinggal nak jahit. Redah aje laa..

moze said...

Oit..jd persoalan ker perkataan 'fragile' tuh? Xder maksud lain yer syg...

Umi or Jannah (sori if salah): Thanks. nasib bek ader org phm