Thursday, May 21, 2009

Saye sudah tua..

Owh.. Tahun ini saye akan menginjak to my very end year of 20s.. Next year I'll be joining 30sen club. Huuu.. Perlu ke sedih? Tak perlu kot. Perlu rase insap and grateful for still being given a chance to live. Hmm..

Yang tambah menjerukkan rase jadi tua nie, coz this weekend we (hubby and me) will going off to Raub, Pahang. Pegi meminang anak dara orang. Hehe. For who? My elder brother. But of course this rombongan will be joined by my parents, uncle and aunty. Dulu2 takde plak pegi join meminang orang, but this time around... *sigh*

Dah tua!! And it means a lot of responsibilities waiting for me..

Oh my my.. Look my hormones is talking. :p

3 comments:

aL-gOjO said...

ahakss!

sesekali bila ada budak² panggil 'pakcik' terasa "tua sangat ke aku ni?" aduhaii, masa berlalu begitu pantas...kang bila ada budak panggil 'daddy' baru tau usia semakin meningkat heheh..dan tanggungjawab juga suda bertambah :)

Cutestamoi said...

huu.. tau tak per.. eh apsal pakcik, not uncle? baru la terase rock and muda! muahahhaa..

p/s: kad tak sampai2 gak. posmen amik kot??

j or ji said...

serius tua.aku belum pernah kene pergi meminang..so tak la rasa tua lagi.