Wednesday, August 11, 2010

Ayra makin maju!

.. sudah tumbuh gigi and dah start memapah ok.

Alhamdulillah. Ramai jugak bertanye bile Ayra ni nak tumbuh gigi. At 9 months baru start teething, wic according to my mother in law sangat bagus coz gigi lambat kuar so takde la cepat rosak or something like that lah. So far not fully keluar lagi gigi nye. Belum start geget lagi. If geget, harus renti nenen! Hahahaha.

I think Ayra ni tak crawling kot. Coz die dah start berdiri dan berjalan-jalan (sambil pegang sofa). My MIL kate Ayra ngelat. Hehe. What to do? Ade jugak anak member An (Tun, si Anis anak Tepeng tu lah) pun tak merangkak, bile die dah pandai berjalan, baru die nak merangkak. Hehe. Kite tengok Ayra nanti macam mane ek.

Sekarang ni aku la paling lambat sampai umah (macam la ramai org sgt dlm umah tu, laki aku ngan Ayra jek!) so dapat spend bape jam sgt la nak main ngan Ayra.. Sedihnye.. Ni la tak bestnye kalo dah keje.. Bagi nenen, die tido.. Bangun, nenen, tido balik. Takde dah nak main ke ape.. sobbbb...

1 comment:

mama hannah said...

Actually Hannah pun sama jugak.Dah tau panjat,meniti bagai,baru lah nak pandai merangkak jugek.. :)