Saturday, April 17, 2010

Entry khas utk Aunty Shima...

...... yang berade kat Kota Kemuning tu. Dekat je.. Bkn jauh pun tapi pesal die tak ajak gi umah eh? Same case jugak ngan my kazen si Along Lily yg dok sekangkang kera je ngan aku nie.. :p hehehehe




Thank you Syima for that lovely baju! Hehe
Gambar ni sume aku amik ngan HTC. Ampeh. Benci aku. Die macam lagged je. By the time budak Ayra ni dah abis sengih, baru die nak snap picture. Budus tol. Hint-hint kat laki sendiri nak new handphone tak sedar diri tak keje.. nak mintak itu ini.. muahahahaha

3 comments:

Anonymous said...

hehehe...meh la dtg umah..cantik bj ayra...bulan depan mesti dah x muat...huhuhuhu...

Cutestamoi said...

Hehe.. Aku nak ajak ramai2 la serbu umah ko. Wakakakaka. Aku rase baju brand Disney mmg kecik la. Ari tu aku beli, kene carik yg saiz 1 year baru cam besar sket. Hehe

lilysuhaily said...

hahahaha..ye ek aku x pnah ajak??kakak, u are always welcome la... sian ayra, aunty x bg ape pun lg..nk singgah pun x larat je selalu..hehehe..insyaAllah..in the nearest time k!