Thursday, July 2, 2009

Setiap tahun..

.... kite celebrate a lots of festival, isn't it? Hari Raye Puase, Hari Raye Haji, Hari Kebangsaan, Chinese New Year, Deepavali, Chrismas.. Either our own celebrations or tumpang other race punye celebration. Owh ya, not to forget, Mother's Day, Father's Day, Lover's Day *14th Feb* tapi aku tak celebrate laa..

Birthdays.. Anniversaries.. bla bla bla.

Biase nye aku ngan An sambut:

1) Declaration Day *declare as couple* every 15th July *around the corner*.. So nak kasik ape ek? This year 15th July aku punye monthly check up.. Celebrate ngan doktor sekali la. Huhuhu

2) Birthdays. Mine 23rd Aug, An's 15th Nov..

3) Wedding anniversary 12th Aug.. this year nak kasik ape pulak yer? Last year aku bagi set perfume, and contra aku dapat handbag. Huu..

4) haa.. this is totally new!!
Ari tu borak2 ngan my colleaques. One of my opismate baru je pas beranak anak sulung. Guess what?!! Hubby die bagi Nokia E71 sebab susah payah die nak beranak. Yang sorang lagi pun dapat handphone jugak. Tapi aku tak ingat Nokia ape.. Wah! Memang menarik nie.. My other opismate yang dengar komen lebih kurang camnie..

"I should get 4 handphones la kalo camtu!! I dah beranak 4 kali.."

Oh boy.. Pengsan la para hubbies kalo bace entry nie.. My opismate tu dah ade 4 orang anak, all boys.. Hehehe..

P/s: nak tunggu ape komen my hubby on this.. Muahahahahaha..

5 comments:

mama hannah said...

kitorg sekarang dah jarang nk bg2 hadiah..heh heh..tp wish tuh tetap ada... ;)

Umi Nawfal.. said...

haahaa.. best gak hp.. but aku aritu beranak dapat peti sejuk baru, sony player.. hehhehe.. pasnih x tau dah nak mintak hape..

j or ji said...

pergi makan,pastu cakap ayat power ni..

"rasa macam baruuuu semalam i jumpa u"

Cutestamoi said...

Tun: ye ker? ala.. bukan selalu nak pow laki. and kene pow! huuu
Jannah: Peti ais? Bapak gile menarik nie! aku mmg dah lame berhajat nak fridge yg lagi tinggi dr aku.. hahaha
J: Ayat power eh? Ok ok. will do. muahahahaha

moze said...

boleh kata hari2 tanye bile nak dpt hp e71. X tau nak kata apa...
If ade duit lebey, ble ar kot