Tuesday, July 14, 2009

Am I normal?

Bile bace blog kawanku Puan Fatin yang sedang preggie tu.. saye rase agak sentap pulak. Nape eh? Bukan sentap ngan ko Fatin.. Sentap ngan diri sendiri.. huu..



I still have no craving over anything. This is so un-normal for orang-orang tua..

Should I worry? Hm..



My sister.. Dia mengidam tak hengattt punya.. Mengidam umah okeh!! Dah dapat pun.. Tinggal sign agreement ngan bank jer.



Me mengidam makanan.. takde. Setakat terase .. ari ni nak makan nie.. or tu.. je lah. Cannot be considered as mengidam kan? Kalo tak dapat, takde plak aku melalak-lalak kat boss aku tu. Hehe. Still bole tolerate and mostly during weekdays lunch hour, my colleaques yang decide nak gi makan kat sane sini. Aku takde plak beria nak itu ini.. Hmm..



Yang mengidam makanan sampai nak gado ngan orang, ade la another my friend yang same preggie ngan aku nie. Sabo je la. Mujur lah laki masing-masing berjaye meng-calm down para bini-s. Hehehe. Old story lah..



So.. aku tak puas ati nie..



APSAL AKU TAKDE MENGIDAM PAPE PONG????!!!!!

6 comments:

Umi Nawfal.. said...

ala.. x payah mengidam lg baguss!! senang!! belasah aje sumer!! huwa huaw huwa..

mama hannah said...

muahahah,lawak la ko rema,aku pung dulu x de ngidam apa pung,just craving jer,selalunye,aku suka mcFlurry oreo tuh,pergh sedap sungguh..heheh

Cutestamoi said...

Jannah: ye ker? tapi cam tak best la plak.. huuu
Tun: ko Halim dah take over takper la. nk mkn laksa kan.. hehehe.

MommyDania said...

ohh...rugi mung rugi! hahahahaha

mama hannah said...

harharhar..an x de ke rasa ngidam beb?

Cutestamoi said...

Fatin: memang aku kerugian besar nie!!! haihhhh
Tun: tu An sendiri kene jawab.. huhuhu