Monday, July 20, 2009

Alang-alang nengok bola...

..... biar muka kuar front page newspaper!!



Haku telah ditinggalkan lakiku yang pegi nengok pasukan kebangsaan kebanggaan die Manchester United kat Bukit Jalil. 2 consecutive days okeh! Anyway, gua tarak hal pun die nak gi tengok tu. Janji tak buat bende merapu, usha awek-awek seksi kat sane *mane la gua tau die usha ke tak kan...* wa tarak hal punye..



Semalam kenduri *lagi........* belah my kazen kat Putrajaya. Oh sungguh kecoh satu keluarge belah my mom tengok muke En Mozehan kat front page Berita Harian. Sorang makcik aku dengan girangnye berkate..


"Ok la tu kuar dlm newspaper. Tu proof die bebetul pegi stadium, bukan merewang-rewang. "




Ciss.. Laki aku sungguh baik tau!

5 comments:

MommyDania said...

serious ke? tepek la kt sini. tak perasan pulak aku. hahahaha

mama hannah said...

memang ada tau fatin,aku pung tak pasan,halim yang pasan. :)

Cutestamoi said...

Fatin: ader.. tak kose aku nak tepek sini.
Tun: yep. semalam An ade sms2 ngan Halim. hehehe

sabya said...

en.mozehan memang baik!

p/s: abg ean ble na banje mkn?

moze said...

sabya: puji punye psl..nnti abg ean blanje...dah bp kali pending nih..hehe