Friday, January 21, 2011

Nak kasik korang muntah!

With lot and lotsss of Ayra pic!





Thanks to Mak Long yang bagi pyjama ni. Korang bole la surf website die ek kalo nak beli baju ke skirt ke ape.










.. hehehehe.. Tak tau pesal die sebok dok angkat kaki jer.

4 comments:

CikPuanMiera said...

jenuh pk.
pesal la tulisar sugar cookie tu terbalik.
wahahaha.

Cutestamoi said...

Sebabnye amik gambar dr front camera. tu jadi camtu! :p

mama hannah said...

weh..nanti dia dah besar,ko bagi dia masuk taekwondo ke,karate ke,judo ke..dari kecik dah nampak potensi nih :D

Cutestamoi said...

Tun: aku pun rase camtu jugak. ade potensi ayra ni nak taekwando orang! hahaha