Tuesday, January 18, 2011

Bile ade anak pompuan..

.. dah ade calon2 besan yang nak isi borang. Hahaha. Merepek betoi depa tu. Taktau Ayra ni jalan pun belom! Haru sungguh *awat tetiba keluaq slang utagha aku nie? Makna nya rindu nak balik kampung la tu bang oi.. * teeett!

Bile ade anak pompuan, camni lah jadi nye..
Sile lihat gambar di bawah ye adik-adik.




Tak nampak? Haa tunggu la lagi 2 Jumaat, abis la korang. Muahahahaha.
Tu lipstick yang tak sempat diselamatkan dari gangguan raksasa gorgon. Hehe. Ayra punye keje ni.. Hobi die selongkar handbag mommy, pastu carik lipsticks. Alih-alih je dah merah-pink jari die, abis lipstick aku dikoreknye.. Sabo je la.

Kalo berkesempatan nanti aku amik gambar die in action. Hehe

5 comments:

FAM said...

weh, ayra tak jln lg? sila simpan listip bebaik ye...

Cutestamoi said...

Ayra lom jalan lagi laa. iskk. takper, aku tak kesah sgt psl lipstick murah. takut die masuk mulut je. huhu

mama hannah said...

hahahah...nasib aku tak suka mekap.. :D.tapi,dia pandai jugak nak apply compact powder sebab tgk neneknye... :D

Cutestamoi said...

Tun: bebudak mmg fast learner! huu.. ayra lagi la, hari2 tgk aku mekap sebelum gi keje. die suke main brush. jahanam brush aku.. sobb

mama hannah said...

memang sangat fast learner weh! kadang2 kitorang cakap sumthing,si hannah boleh ajuk sebijik sebijik...lawak jer