Friday, July 30, 2010

Pening pening!

.. pening seh!

Semalam pegi training. Owh.. aku belajar sains balik. Dah la mase sekolah dulu lab tak penah jejak. Camne nak jejak? Mane ade makmal kat sekolah.. Kesian. Tapi tu la cerita sekolah agama swasta satu ketika dulu. Kan Syima kan? Belajar sains pakai imagination je. Tu pasal kuat berangan. Hahahaha.

Bacteria, virus, sphere, fungi, micro-bacteria, bla bla bla.
Endoscope, ape menatang scope lagi lah.

Schedule aku for 1st week at work dah padat. Monday to Wednesday ade exhibition. Ape la aku nak kelentong pasal menatang medical line nie.. Haih.. Dah la nunnnn di Berjaya Times Square nun, sesudah subuh (ala-ala citer P Ramlee) kene gerak dari umah.
Then Thursday kene outstation gi JB plak. Friday baru balik.
Alahai.. Camne ni Ayra? Mommy nak tinggal awak nie. Kang bangun mlm2 ayah la kene panaskan susu utk awak ek? Kesian..

Alahai.. Ni nak pikir seribu ratus kali balik pasal keje nie.. iskk..

4 comments:

FAM said...

tu dia, baru msk keje dh outstation. cayalah.

mama hannah said...

tuhla pasal beb..jauh pulak tuh.

Anonymous said...

hebat betul career woman nih...cian ayra..

Cutestamoi said...

Fatin: ku tak relaaaa
Tun: tau takper. Sian Ayra.
Anon: hmm mmg pon. sape ke anon nie?