Wednesday, June 2, 2010

Selamat Pengantin Baru..

.. to Hazrul & Suelyn!

Hazrul is my ex colleaque of TIME dotCom. Now die pun dah berambos and now keje kat Celcom. Dulu mase memule masuk TIME, kitorang satu team. His bride ni la anak boss. Berani betul die ngorat anak boss. Gile ah ding dong.

Bile boss tau, sebbek la die okay jer. Huuu... Tapi, hantaran 11k, and no discount... Wakakakaka. Padan muke ko Hazrul! Dengar citer En Latip (boss) yang nikahkan derang, before nikah tu siap bole tepuk2 si Hazrul ni suh relaks. Ahaks. Lawak lawak.



Mase aku nak amik gambar ni, tengok2 pengapit laki ilang.. Rupenye gi amik air kat pengantin laki yang kehausan.. Sorry gambar blur.

Dalam hati "huhh.. sedap air! Tak sabo nak makan!" :p

Sorry beb, kenduri kat PD tak dapek nak poie lah..


Name je pro photographer, amik gambar blur. Mencik!
Ni antara ex colleaques yang datang.


Ni peminat Ayra no 1. Cik Hani Hamimi. Ore kelate.

Ni peminat no 2. En Azizi. Die punye beria cium Ayra sampai menangis anak aku nieh.

Ni peminat Ayra paling top!!
Laki aku bising aku amik gambar Ayra tak sengih.. Yelah, main snap jer. Bukan nak acah ke panggil Ayra ke ape. Ahaks. Sowi lalink!

See laki aku amik gambar ngan bagus.. Hehe.
Thanks dear!

So peringatan untuk korang2..
Kot2 nanti dah jadi boss, sile la berbuat baik ngan orang bawah yer.. Kang die ngorat anak korang baru tau. Muahahahaha. Lagi satu, never ever bawak anak2 gi opis, memang lepas tu ade la yang mintak no tepon! hihi. Tu la kesah si Hazrul ngan Suelyn..

1 comment:

Hani Hamimi said...

erma.. rindu Ayra!.. bila nk jumpa? pleaseeeee...