Tuesday, June 29, 2010

Memang tak bole blah!

Ape bende nye yang takleh blah nie?
Hehe..

Name anak buah baru aku..

Yep, my sil dah selamat di operate last 11th June. This mean, bulan 6 banyak la besday party. Adik beradik aku, si Bancik ngan Ojed, 4th and 21st June respectively. Pastu ni anak buah plak.

Name sepupu Ayra ni..

Cyrus Dzulqarnain. Pergh. Tak hengat taste abang aku nie. Die la yang nak name ni. Tak sedar diri anak jawa totok. Wahahahaha.

How to pronounce? Memule aku ingat Cyrus = Sai Rus. Tapi bile aku tanye abang aku, rupenye Cyrus = Si Rus. Owh. Harus la panggey DekRus pasnie. Muahahahaha.
Tak sempat nak google maksud Cyrus, aku pun check la kat HTC aku nie. Sekali maksud nye..

"The Persian Prince who was defeated.. bla bla bla"
Oh apekah? Sape yang telah mengalahkan si Cyrus nie? Abang aku pun tak leh jawab.. Solop! hehe.
Anyway, according to my bro, if esok besar muke Cyrus macam mat saleh *taktau la nak datang dari genetik mane* bole la panggey Sai Rus. Otherwise, kalo dah jawa tu, memang kuar muke jawa la kot.. stick kat Si Rus aje la yek.

Aku ingat nak letak gambar Cyrus kat sini. Sekali blog kak ipar aku tu takleh right click plak. Ces ces! Takper la, kalo rajin korang gi la jenguk blog die sendiri yek..

To my big bro: Selamat menjadi seorang ayah. Pasni takleh malas2 lagi. Keje umah, basuh kain, lipat kain, kemas umah, tukar diapers, etc tu sume kene buat yer. Jangan harap bini jer.. Cube jadi cam laki gue yang sungguh rajin tulang nie. Cewah!

To Miera: selamat berpantang! Jangan langgar pantang pulak yek. Hehe

5 comments:

mama hannah said...

perghh!hebat nama anak buah ko nih :)

FAM said...

serius cyrus as is si rus? dh mcm si rusa. bahahahaha. opss...ampun!

Cutestamoi said...

Tun: opahnye malas nak Cyrus2 nie. Die pggl Zulqarnain jek.
Fatin: Betul.. SiRus. hahahaha. Marah la abg aku nnt nie!

mama hannah said...

yerla..unique name..mcm ne dia dpt idea tuh ek? :)

CikPuanMiera said...

da 20 ari.. tuko pampers anak pon tamaw.. takot katenye.. hihihi..

everyweek kalo balik, dok la kuis2 tangan anak nye.. angkat xjugak.. haish.. xtaw la abg awk tu.. hihi..

tapi xpe.. xlama org nak masuk semester baru.. rasekan la nnt cemane plak.. muahahaha