Monday, October 5, 2009

Lelaki kacak untuk dilelong..

Conversation kitorang lebih kurang camnie la..


Dia: Weh.. takde gadis nak dikenal2 kan utk aku ker?
Aku: Erks.. kan ko sudah ade *gadis lawak* tu? Watper nak gadis lain lagi?
Dia: Aku memerlukan option..
Aku: Ooooo begitu..





My junior.

Tak sangke.. Mintak aku carikkan calon-calon untuk die..


Actually aku pelik coz die dah ade calon.. *Gadik lawak aku gelar minah tu.. Coz junior aku nie suke kat minah tu pasai minah tu sorang yang lawak. Hehe. Ade ek orang camnie?!



Tapi ari ni die dah tukar pikiran plak..
Nak carik option katenye.. Sebbek la ko tu single lagi.. Kalo tak, mau la kene seligi ngan aku. Huh!




Maka? Siape rase die layak.. Meh apply ngan aku.. Mind you, aku ni sangat lah cerewet yer.. Tapi budak laki ni lagi la cerewet! He's 28.. Org Skudai.. Engineer.. Tinggi la dr aku.. Nak mudahkan citer, ni budak nye.. Jangan la mamat ni jumpe blog aku.. Mampos!!

Oh Gosh.. Aku harus bukak agensi la..

Agensi aper?

AGENSI CARIK JODOH.

Seriously



Well.. Mase kat U dulu, geng-geng die ni dikenali ngan name Geng Model. Dun ask me why.


Cepat!! Sementara stok masih ada.. Muahahahahaha



For record, aku berjaye 'menolong' Munira ngan Nuar jer. So harusla sharpen my matchmaking skill ni kan kalo nak bukak agensi. Wahahahaha.

Mereng. Baik aku stop kat sini.

3 comments:

mama hannah said...

Har har har..x sangka ini mamat nye..aik?kat tpt dia keje x de ke?ke sumer guys? :D

MommyDania said...

kittunnnn!!!

Cutestamoi said...

Tun: ko ingat lagi eh budak nie? Die masuk TIME dotCom pas aku rekemen la.. Skrg nak suh rekemen awek plak. Haih!!
Fatin: bole laaa..