Tuesday, October 6, 2009

Jiwa kacau

Iskk.. Nape ntah ari ni rase seperti jiwa kacau plak.. Sekarang ni kalo bangun pagi jer, mesti teringat..

"Haih.. Camner gaye la aku beranak nie...".

Yeah, gaye bebas, kupu-kupu, kuak lentang.. eh?

Aku memang ngeri nak beranak nie.. Takuttt! Ari tu pegi open house Sensei kat Kajang, para bapak-bapak dok bercerita pasal experience bini masing-masing. Padan muke kene sergah ngan aku.

"Korang ni takde citer positif ker pasal beranak ni hah?".

Puas ati.

Aaa.. takut takut.. Bak kate
Fatin aku takut sebab takde experience lagi. Hmm memang tepat sekali!

Ah.. Mak kusut!!

4 comments:

mama hannah said...

Jangan takot beb..aku pun dulu,xboleh nak bayangkan,hadap jer,apa nak jadi,jadi la.Nanti sampai satu tahap ko akan tak sabar nak bersalin.Rilex..rilex.. :)

MommyDania said...

aah la..relax ajo. smpi masa, teran. hehehee

honeylanz said...

x yah takut. by time nnt semua ok.

tepeng said...

sape la yg kena sergah tu kan... hahahaha