Wednesday, December 31, 2008

Happy New Year

Assalamualaikum.. 1430H just passed us by, dah 1430 tahun since Nabi Muhammad S.A.W kite migrate from Kota Mekah to Madinah.. And us? Ade Hijrah tak? Huu.. Insap insap.. Mudah2an lepas ni kite sume beroleh kekuatan nak berhijrah dari negatif to positif.. Insya Allah..

PMR result dah keluar nie.. How's my sis in law is doing eh. Anyhow, her result won't be displayed here. Hehe. Hopefully she will pass lah.

Just came back from my hometown, missed it so much. Last time we went back mase Raye Puase. Aiyoh. Lucky my mother takde sumpah anak derhaka, kalo tak, sure dah jadi refrigerator. Hohoho. 3 days straight went to kenduri, gosh! Abis my diet. Hehehe. Jiran sebelah pun wat kenduri gak, the first wedding there. Anak ke tiga. Aiseh. Aku ni pantang sket kalo sume wat last minute, jadi nak marah ajer. Terpakse la hubby An tenangkan aku, 'tu kenduri orang.. biarkan..'. Hehehe.. Sungguh emo tul saye ni!

Adam Hakimi still at Hospital. Poor little boy my nephew tu.. Sad news is he's losing weight. Doc suh 'puasa' nak cuci perut. Tak kasik minum susu. Geramnye!!! Bile kale la gorgeous aunty ni bole gi tengok die eh.. Sedih.. sob sob.. Neway we all will go to JB this Saturday. I'll be seeing my sister, then uruskan hal persekolahan adik ipar. My father is flying off to Jogja (again) this Saturday. Eish abahku ni.. Rajin plak die gi tengok sedara mara kat Jogja tu. huhu. My mom ngamuk2 ade la. Bukan pasal kene tinggal, tapi pasal she claimed abah dah lupe itu ini hal sendiri kat kampung. Duh.. Bukan senang nak advise orang tua sendiri ni.. Hehe..

Ok la, it's near lunch hour time. Daaa..
Bobbi Brown Natural Finishing Sand 2 (foundation) ni ok la with my skin. Padan la ngan harge nye.. RM160.. Erkksss..
Now aiming for Shu Uemura Eye Shadow Chrismas Collection plak.. Ish ish ish.. (geleng kepale..) XOXO

1 comment:

mommy said...

selamat tahun baru babeh!