Friday, December 24, 2010

Cerita ceriti..

Few updates..

1) Alhamdulillah mak pak aku dah selamat balik Mesia. Tak bape nak sehat sangat. But now dah getting better lah. Abah kate kalo nak gi Beijing toksah la gi time snow nie. Ngan sejuknye, angin kuat nye.. ish3..

2) Kitorang se-family selalu dok tak sehat lately. Aku baru baik sakit mate, dapat MC 3 ari straight. Ayra plak flu tak sudah2. Lovely hubby kene batuk2, macam nak terkeluar tekak dengar die batuk. Sian.. *tapi ade ati lagi nak gi tengok bola final Mesia vs Indon tu* ciss

3) Nak gi Kelantan bulan 4 nie. Yiehaa! *harus la simpan duit nak beli kain sutera, tudung bagai2 tu kan. Hehe* Cuti-cuti family belah laki aku. Ramai gilos. Siap sewa 1 bas (harap2 muat la) Pheww!

4) Tengah mendisplinkan diri sendiri bab2 makan nie. Ade our own Biggest Loser competition nieh. Wish me luck! *adiah tak confirm2 lagi nie!* Exercise? Lom lagi la.. Haihh..

5) Ayra lom jalan lagi! Adehh.. Penat nak jawab soalan nie. Takper la, janji milestone die ok..

6) Nak wat keje. Lame sangat tinggal opis..
Hehe

4 comments:

CikPuanMiera said...

sama la.
org sakit mata.
da 3 ari MC.
adoiyai

mama hannah said...

1) Best jugak gi time snow weh..Boleh merasa main salji.. :) Syioknye parents ko ek jalan2..

2) Weh..kene balik sakit mata ko?Dulu lan ko selalu je kene..

3)Shopping..jgn tak shopping :)

4) Gambate!!

5) Tak pe beb..rilex..rilex..

6) Rajin-rajin wat keje :)

Cutestamoi said...

Miera: Ayra dok kene sakit mate tu. Kesian..
Tun: Main salji ke jadah. Salji lom turun lg time tu. Hehe

Cutestamoi said...
This comment has been removed by the author.