Monday, October 25, 2010

I lebiu budak tecik!

Tak sempat nak bebel panjang2, sempat upload pic nie jer...

Ayra dah nak setahun.. alhamdulillah..

Jangan tanye bile die nak berjalan.. hehe.. insya Allah nanti pandai la tu..
Jangan tanye jugak bile Ayra nak ade adik, penat dah aku nak jawab ngan pikir, tahu?

7 comments:

mama hannah said...

Nak tanye "Mana ko beli kereta singe tuh?" Heheheh. Adakah itu early present for ayra? :)

Cutestamoi said...

Beb, kete singe tu beli kat Jusco. Mommy die beli nak suh Ayra tatih cepat.. tapi die dok syiok wat ride on jer. Bkn nak try walker sgt. hehe

mama hannah said...

Heh heh..x pe..nanti before u know it she can walk :)

FAM said...

fuyoo...fisher price. ko jgn paksa dia jalan. pandailah nanti. dah pandai jalan, mula la ko bebel, penatlah nak kejar. hahahaha

Anonymous said...

fatin: betul betul betul! :D

-zaireen

Cutestamoi said...

Fatin: itu fisher price Tun yg salah, die yg sebok suh aku beli! hahaha. mase tu ade sale la. so rembat je lah! Haah, kang dah jln ke lari ke, mesti lg penat kan! hehehe

Anonymous said...

oh?Aku kah?Sebab aku ada tgk brand tesco murah jer..hahahah

-zaireen