Tuesday, September 28, 2010

I need

.. new handbag! Seriously.

Handbag aku tak sampai 10. Pastu yang ade sekarang sume dah ade tanda2 nak jahanam. Haishh. Aku ni bukan jenis gile handbag. Tahan la aku pakai the same handbag for 1 -2 months. Tak macam ex opismate kat TIME yang every 2 weeks tukar handbag. Huuu..

Bang, jom pegi shopping jom! Belikan 5 handbag terus ek! 2 tahun takyah beli handbag dah. Hahahaha.

2 comments:

Dayu said...

samalah kita
angkut handbag yg sama je tiap ari gi keje, bukan sebulan
ada gak 2,3 bulan rasanya
pastu tukar yg lama
yg baru?? sejaka da anak, asyik2 beli brg dia je
brg ibu..tak payah dah

j or ji said...

aku tak pernah ada handbag! sikit aku tak rasa kecik hati.