Wednesday, May 26, 2010

Selamat Pengantin Baru..

To Umi Hanim.. & Rafian.

Umi Hanim ni kazen laki aku. Die ni kembar..
This weekend kenduri belah Rafian ni kat Melaka.

Dengar citer kembar nye pun nak kawen this year jugak, Umi Hanum namenye.

Belah aku takde plak dengar2 ade sape nak kawen.. Jangan ade yang nak kawen lagi sekali sudah.. Memetik kate2 makcik An "nak kene pancung.." Hahahaha









Banyak gambar aku je rasenye.. Hahaha. Maklum la, good mood sebab dah lame tak berkonsep hijau nie.. Baju laki aku pakai tu hantaran kawen dulu. Bagus sebab still muat. Hehe. Tapi baru 2-3kali pakai jer coz die tak minat baju cekak musang nie.. nak je aku cekik2. hehe
Since dah ade gambar kitorang bertiga kat sini, sape rajin bole la komen. Cik Ayra Ashadeeya tu ikut muke ayah ke mommy. Aku nak buat kira-kira. Hahahaha

2 comments:

FAM said...

muka An.

mama hannah said...

aku dh bagi awal dah komen :)