Wednesday, August 12, 2009

Alhamdulillah..

1) Aku dah fully recover from H1N1.. Alhamdulillah..
Tunggu nak tengok baby jer.. Next week appoinment ngan gynae kat Ampang Puteri.. Doakan semoga baby dalam keadaan sehat..

2) Today is our 2nd anniversary.. Abang, thanks for everything.. Thanks for taking care of me while I'm sick. I love you, forever and ever. Rase nye cam baru semalam jer aku kenal ngan mamat nie... huuu

3) Sesape yang nak tau perkembangan aku mase kene H1N1 tu, sile la pegi blog my husband. Die yang rajin update. Aku plak baring and tido jer.. Huuu.

4) I shall resume work on Friday.. Guess what? Company aku offer VSS. Most probably aku tak amik kot.. Sikit sangat la..

5) Insuran sangat lah penting ok! Dok kat Ampang Puteri for 3 days tu, kene RM2k plus.. Sebbek company cover.. alhamdulillah..

6) Sekarang ni, for the sake of our health.. pakai la mask kalo pegi public area.. Rasenye macam dah berlonggok kes H1N1.. We never know..

3 comments:

Ms Lola said...

Alhamdulillah....

Umi Nawfal said...

Alhamdulillah.. erma, ko bila due ek?

mama hannah said...

Alhamdulillah,dah sembuh.Glad to hear that...